ramlosescenenImens vores voksenafdeling har spillet alle Kim Larsens klassikere for sidste gang i Vejby Forsamlingshus, har vores seje B&U-afdeling øvet i Ramløse Forsamlingshus med at få legetøjet til at blive levende. I B&U har der været sjove udfordringer med hensyn til scenografien, men det vil du kunne se, når du kommer og ser en af vores forestillinger.

Vi har premiere den 4. november og spiller derefter de tre næstkommende weekender.

Også børnene fra Ramløse Scenen er i fuld gang med at øve. De har efterhånden ret godt styr på alle danse og sange, og replikkerne begynder de også at kunne udenad. Alle har travlt hele tiden, for når man ikke lige er på scenen og øve, er der altid en sang, en dans, en anden scene eller replikker, som skal øves.

I år er det ekstra vigtigt, at alle replikker og scener sidder lige i skabet før premieren, for næsten alle børnene har mange forskellige roller. Det betyder, at de ikke kun kommer til at have travlt på scenen men også ude bagved, da de hele tiden skal klæde om til de forskellige roller.

Børnene har allerede set nogle af kostumerne, fordi nogle af børnene blev stylet for et par uger siden, så der kunne blive taget billeder til årets plakat. En del af børnene spiller også et spillekort i forestillingen, og de har en stor dans. Nogle af dem fandt hurtigt ud af, at man ikke kan bevæge sig helt så smidigt med to kæmpe spillekort bundet på maven og på ryggen.

B&U-afdelingen har også lige haft øveweekend, hvor de, for første gang, kørte hele stykket igennem med både sange og danse, så alle fik et overblik over, hvordan stykket hænger sammen.

Det var rart for børnene, for når man står halvt henne i en teatersæson, hvor man har øvet en masse løse scener, kan alt godt se lidt håbløst ud. Når man så får lov til at lave en gennemspilning med sange og danse, begynder man alligevel at kunne se det færdige resultat for sig.

Børnene glæder sig i hvert fald til at vise Jer alt, hvad de kan til et brag af en forestilling i november!

Spilletider

Lørdag den 4. november kl. 16.00 (premiere)
Lørdag den 11. november kl. 12.30 + 16.00
Søndag den 12. november kl. 16.00
Lørdag den 18. november kl. 16.00
Søndag den 19. november kl. 16.00

Billetpriser:
Voksne: 110
Børn: 60
Bestil på www.ramlosescenen.dk