Ramløse Borgerforening er hyggeonkelen i Ramløse By!

Ramløse Borgerforening er en upolitisk frivillig organisation der arbejder for at gøre en aktiv indsats for Ramløse by og opland.

Vi har en finger med i spillet i adskillige arrangementer i byen - både som hjælpere til andres arrangementer eller som initiativtagere til vores egne. Vi er her for at gøre noget "for byen" og dens borgere.

Borgerforeningen passer gadekæret og området omkring dette. Vi står også for den årlige hyggelige juletræstænding ved Ramløse Kirke og det årlige sankt hans bål på Ramløse Havn. Vi har i nogle år været arrangør af den store Ramløse Familiefestival ved gadekæret, men vi har sendt denne festival på en tiltrængt pause - måske for at blive afløst af et andet større arrangement.

Medlemmer af borgerforeningen har mulighed for at leje "udstyr" til havefesten til meget rimelige priser - læs mere om dette under udlejning.

Et medlemsskab i Ramløse Borgerforening støtter os i vores arbejde med at gøre noget godt for alle i Ramløse. Medlemsskabet koster kun 100 kr. for hele husstanden i et år - og medlemskontingenterne er faktisk den eneste indtægt vi har at gøre godt med.

Du melder dig ind i Borgerforeningen ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Så hvis du ikke allerede har gjort det, så meld dig og din husstand ind i Ramløse Borgerforening og vær med til at støtte os - og dermed dig selv.

Vi vil så gerne være lidt flere!